Английски език за политически науки (дипломати, политици, министри)

Курсът “Английски език за политици” предлага изчерпателно покритие на ключовата лексика, основните политически термини и идиоми на английски език.

Подробности

Този курс ще Ви предостави лексиката, изразите и информацията, необходима Ви за успешното общуване в тази сфера. Разгледани са различни специфични теми и ситуации, чрез които да развиете комуникационните си умения за общуване. Дипломатически протокол, етикет и церемониал. Курсът е подходящ както за студенти по политически науки и международни отношения, така и за действащи политици и дипломати, за първоначално обучение или за освежаване на лексиката. Курсът е особено подходящ за министър председатели. Поради естеството на професията предлагаме и частни уроци, в избрано от Вас място и време и пълна дискретност. Предлагаме и услугата преводач-учител, с възможност за пътувания и мобилно обучение.

Подробности
В този курс ще започнем от началното “Hello, my name is…” и ще стигнем до “sophisticated English”. Целта е да постигнете перфектно произношение и дикция. Ако все още не говорите свободно английски език, макар и да сте брилянтни в граматиката, то този курс е точно за Вас. Ще Ви обучим да преподавате английски език със свободата на native speakers. Включени са упражнения с използването на американски и британски английски език.

However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results. Winston Churchill

Продължителност: 36 часа на курс (обикновено 18 седмици по 2 часа на седмица). Курсът може да бъде пригоден за Вашите специфични нужди.

Цени
560 лв., без ДДС.

Английски език за политици

10% отстъпка при завършване на друг предлаган от нас курс.
10% отстъпка за членовете на едно семейство
Всички наши курсове могат да бъдат провеждани и на място (във Ваш офис). Цените са по договаряне.
Запишете се сега!

 brain_english Курс за самообучение. Сега за 120 лв. от тук.

Вземете си безплатна електронна книга, с принципи и техники, които ще Ви помогнат най-сетне да научите английски език.

* здължителни полета

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory