Английски език за връзка с клиентите

Курсът “Английски език за връзка с клиентите” е подходящ за хора, които са в директен контакт с клиенти от различни сфери и контекст като хотели, банки, центрове за връзка с клиенти и т.н. Учениците ще придобият езикови умения, но също така и професионални техники и специфични стратегии, необходими за успешната комуникация с клиентите. Особено за служителите в телефонни центрове за връзка с клиентите (кол център – call center) е важно да знаят как правилно да се справят с крайните потребители, така че те да останат по-доволни и да се намали времето, за което биват обслужвани. Обадете ни се или ни пишете и ние ще Ви отговорим до 48 часа (в работни дни).

Бъдете водещи в отрасъла си. Нека Вашите служители усвоят терминологията, която се изисква за успешното обслужване на крайните потребители във Вашия бранш.

Курсът изисква да имате средно ниво на владеене на езика A2 – B2 (Basic – Independent User) на Common European Framework. Ако все още нямате това ниво или не се чувствате уверени, можете да завършите първо курса “Английски език за 6 месеца” или “Интензивен курс за 2 месеца”, за да добиете това ниво. Обадете ни се или ни пишете и ние ще Ви отговорим до 48 часа (в работни дни). Запишете се сега!

Подробности
Курсът “Английски език за връзка с клиентите” включва овладяването на различни форми на комуникация – лице в лице, по телефона и в писмен вид. В края на курса ще бъдат разгледани и уменията,необходими за ефективното решаване на проблеми и справянето с оплакванията на клиентите. В курса се отделя и специално внимание на правилното оформяне на официално писмо за страните от ЕС, Великобритания и САЩ.

Освен общ курс, за всеки конкретен случай можем да разработим и специфичен модул за връзка с клиентите на даден бранш.

A joke is a very serious thing. Winston Churchill

Продължителност: 8 часа (обикновено 4 седмици по 2 часа на седмица).

Цени

Английски език за връзка с клиентите
360 лв. Допълнително 40 лв. за учебник
10% отстъпка при завършване на друг предлаган от нас курс

Всички наши курсове могат да бъдат провеждани и на място посочено от Вас (във Ваш офис). Цените са по договаряне.

Запишете се сега!

 brain_english Курс за самообучение. Сега за 120 лв. от тук.

Вземете си безплатна електронна книга, с принципи и техники, които ще Ви помогнат най-сетне да научите английски език.

* здължителни полета

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory