Английски език за рекламната индустрия

Бъдете водещи в отрасъла си! Нека Вашите служители усвоят терминологията нужна им за комуникация в сферата на рекламата. В днешно време е не само важно да можеш да комуникираш на международно ниво, но също така и да можеш да обменяш или търсиш информация и съответно да познаваш специфичната лексика нужна ти за това. Обадете ни се или ни пишете и ние ще Ви отговорим до 48 часа (в работни дни). Запишете се сега!

Подробности
Курсът “Английски за рекламната индустрия” включва изучаването на специфична лексика, използването й в контекст, построяването на изречения, практическата й употреба в разговор и кореспонденция. В курса се отделя и специално внимание на правилното оформяне на официално писмо за САЩ, Великобритания и страните от ЕС.

Курсът съдържа около 200 ключови думи и изрази, използвани в рекламната сфера. Учениците биват окуражавани веднага да започнат използването на новата лексика на практика.

A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty. Winston Churchill

Продължителност: 6 часа (обикновено 3 седмици по 2 часа на седмица).

Цени
Английски език за рекламната индустрия
375 лв. на човек. Отстъпки за групи.
10% отстъпка при завършване на друг предлаган от нас курс.
Всички наши курсове могат да бъдат провеждани и на място посочено от Вас (във Ваш офис). Цените са по договаряне.

 brain_english Курс за самообучение. Сега за 120 лв. от тук.

Вземете си безплатна електронна книга, с принципи и техники, които ще Ви помогнат най-сетне да научите английски език.

* здължителни полета

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory