Изучаване на английски език

Изучаване на английски език

Нашите курсове могат да се посещават от деца, студенти, професионалисти, пенсионери и всеки, който иска да научи английски език за кратко време.

Ние ще Ви помогнем да говорите свободно английски език за почти половината от времето, което ще Ви трябва при стандартните методи на обучение, които преподават английски език чрез писане и граматика. Това важи независимо дали сте само в началото или сте учили английски език в продължение на много години. Повече тук.

Нашите учебни принципи
И така, решили сте да учите английски език. Съществуват голям брой езикови училища, които обещават да Ви научат да говорите свободно английски. В действителност, те ще Ви научат да четете, пишете и запомняте граматика и правила, но това няма да доведе до свободното използване на езика и правилното произношение. Може да се намери учител или малко училище, където ще Ви обърнат повече внимание, но едва ли ще успеят да „пречупят” езика Ви, за да говорите свободно английски. Повече тук.

Четири принципа при изучаването на английски език
Тези принципи ще Ви помогнат да обучите мозъка и езика си едновременно, така че да намалите времето, за което ще научите английски език.

1. За да се научите да говорите правилно, трябва да говорите на глас.
Важно е да говорите на глас високо и ясно, когато учите чужд език. Вие обучавате мозъка си да реагира на един нов модел от проприоцептивни и звукови дразнители. Това може да се постигне само, когато говорите на глас, с пълен глас.

Една от причините, поради която сте учили английски език продължително, а все още не го владеете свободно е, че традиционните „мълчаливи” методи на обучение не помагат да обучите езика си да говори английски. Повече тук.

Граматика и писане на английски език
Всеки език би бил неразбираем без граматика, защото граматиката се състои от правилата, които се използват, за да съчетаят думите по начини, които им придават значение. Въпросът не е в това дали трябва да се знае граматиката, а как се учи тя най-добре.

Традиционно езиково обучение
При традиционното езиково обучение на ученици, за които даден език не е майчин, процесът на учене е обърнат наопаки и това дава лоши резултати. При повечето езикови курсове като основа на езика се преподава граматиката.
Най-бързият начин да се научи един ученик да чете на даден език е да се научи първо да говори на този език. Най-бързият начин да се научи основната граматика, за да бъде положен успешно дори и входен изпит за колеж или университет е да се изгради първо една стабилна основа, като учениците се научат първо да говорят свободно езика. Всеки път, когато процесът е обърнат наопаки, отнема ненужно много време, за да се успее в обучението по граматика, четене и писане. Повече тук.

Фокусиране върху езиковата форма на целевия изучаван език
Правилният избор на подходяща езикова програма за обучение трябва да бъде направен въз основа на целевата аудитория на ученика. Тъй като това може да бъде най-лесно представено чрез конкретен пример, ще опишем как международен студент може да избере програмата си на обучение.

Може да се изкушите да изберете даден езиков курс, само защото името на вашия целеви език се съдържа в заглавието му. Все пак, ако имате намерението да не си губите времето ще трябва внимателно да проектирате програма, която Ви гарантира, че ще учите същата езикова форма като тази използвана от хората, с които ще общувате. И тук следва да отбележим, че разбира се е невъзможно, за който и да е език, да се определи точна група от думи и синтаксис, които трябва да се усвоят, за да се каже, че е напълно преподаден, нито пък, може да се твърди, че един език може да бъде напълно изучен само чрез една програма или метод. Нека илюстрираме това чрез следния пример:

Катя, българка по народност, иска да завърши бакалаварската си степен в университет в София и след това планира да изкара магистърска степен по строително инженерство в Тексаския университет. За да успее да се справи, тя ще трябва да постигне свободно ниво на владеене на английски език в следните шест форми: Повече тук.

Свържете се с нас

Английски език
тел. 0888625765
office@angliiski-ezik.com 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory