Английски език за счетоводство и финанси

Бъдете водещи в отрасъла си! Нека Вашите служители усвоят терминологията използвана в областта на счетоводството и финансите. Важно е да владеете “жаргона” на Вашата професия не само, за да комуникирате по-ефективно, но и за да можете да обменяте и търсите информация. Границите в Европа са вече минало. Качественото обслужване без владеенето на английски език също. Обадете ни се или ни пишете и ние ще Ви отговорим до 48 часа (в работни дни). Запишете се сега!

Подробности
Курсът “Английски език за счетоводство и финанси” включва изучаването на специфична лексика, използването й в контекст, построяването на изречения, практическата й употреба в разговор и кореспонденция. В курса се отделя и специално внимание на правилното оформяне на официално писмо за страните от ЕС, Великобритания и САЩ.
Курсът съдържа около 300 ключови думи и изрази, използвани в сферата на счетоводството и финансите. Учениците биват окуражавани веднага да започнат използването на новата лексика на практика.

All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Продължителност: 6 часа (обикновено 3 седмици по 2 часа на седмица).
Цени
Английски език за счетоводство и финанси
375 лв.
10% отстъпка при завършване на друг предлаган от нас курс.
Всички наши курсове могат да бъдат провеждани и на място посочено от Вас (във Ваш офис). Цените са по договаряне.

Запишете се сега!

 

 brain_english Курс за самообучение. Сега за 46,80 лв. от тук.

 

 

 

Вземете си безплатна електронна книга, с принципи и техники, които ще Ви помогнат най-сетне да научите английски език.

 

* здължителни полета

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory