Самообучение

Вие можете да проговорите английски език и да преодолеете езиковата бариера с курсът ни за самообучение, независимо дали сте начинаещ или средно напреднал ученик.

Unique Language Learning е уникален метод за изучаване на английски език – по естествен начин. Ние тренираме едновремено Вашата памет и проприоцептивните Ви сетива (говорно-речев апарат и слух), за да получите максимален ефект, за максимално кратко време.

Методът обединява най-новите открития в областта на лингвистиката, работата на мозъка и мотивацията. Езикът Ви ще се „пречупи” и Вие наистина ще проговорите английски език, а не само ще можете да четете, пишете и разбирате граматиката.

Този уникален езиков курс, предоставя специални упражнения и аудио записи за самоподготовка така, че да се научите да комуникирате на английски език за по-малко от година.

Курсът е достатъчно лесен и в същото време е достатъчно предизвикателство както за начинаещия така и за средно напредналия ученик (А1 – B1). Уроците са структурирани така, че всеки път когато ги преглеждате да добивате все по-голяма увереност и свобода на изказа си. Изреченията, които използваме са нормални изречения, които се използват в ежедневието, а не опростени изречения, които са изкуствено създадени за начинаещите ученици.

По този начин Вие директно започвате да учите езикът, такъв какъвто е, точно както и малкото дете чува от майка си и хората наоколо нормални изречения, фрази и използването на всички времена – сегашно, минало и бъдеще – едновременно.

Една майка не говори на детето си в началото само в сегашно просто време, а по-късно да добави и минало перфектно време или да използва само една форма на дадена дума, преди да добави различните й форми и т.н., тя просто използва езика по естествен начин.

– Целият курс се състои от 300 страници и аудио материал за всяка една от тях. Звуковите файлове са записани в MP3 формат, така че да можете да ги слушате навсякъде – както на компютъра си така и на всякакви аудио устройства, които са съвместими с MP3 файлове като аудио уредби, мобилни телефони, таблети и т.н.

– Курсът съдържа 2000 думи и над 500 глагола и упражнения с тях, 200 неправилни глагола, най-използваните 100 идиома и компактна таблица с най-използваните времена в английския език, за бърз преглед.

– С курса, Вие ще получавате и бъдещите актуализации С допълнителни материали напълно безплатно.

Всичко това получавате само за 46.80 лева, с ДДС.
Можете да поръчате курса за самообучение по банков път на:

„Беотела” ООД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG66UBBS78271017202316
основание: онлайн курс по английски език

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory